aikamatkustus on suuri kysymys, onko se mahdollista? Einsteinin teorian mukaan aikakoneen rakentaminen olisi teoriassa mhdollista mutta sillä ei voisi matkata kuin taakse päin periaateella että tulevaisuutta ei ole vielä määritelty. jos siis onnistuisimme matkaamaan menneisyyteen emme pystyisi enää palaamaan omaan aikaamme, vaikka se luultavasti olisi tarkoituskin.

mutta oletetaan että pystyisimme palaamaan myös takaisin, siitä ei olisi minkäänmoista hyötyä ( aikabaradoksi ). sanotaan että joku rakkaistamme on joutunut onnettomuuteen ja paranemisen mahdollisuudet olisivat olemattomat, ryhdymme siis rakentamaan aikakonetta.

saamme koneen kuntoon ja toiminta valmiiksi, matkaamme siis menneisyyteen estämään tätä onnettomuutta.

onnistumme tietenkin estämään onnettomuuden, mutta silloin meillä ei ole syytä rakentaa aikakonetta emmekä siis voi estää rakastamme joutumasta onnettomuuteen.

ainoa keino estää onnettomuus olisi jäädä hänen aikaansa mutta silloin meitä olisi kaksi samassa ajassa, pystyisimmekö elämään huomaamattomasti kaimamme ajassa vai otettaisiinko meidät koe eläimiksi johonkin laboratorioon?

 

mennäänpä välillä vaikkapa 100 vuotta tulevaisuuteen, olemme päässeet tulevaisuuteen mutta kaikkien tietojen mukaan katosimme jo 100 vuotta sitten.

miten voimme olla elossa jos emme ole olemassa?

 

tässäpä kaksi asiaa joita kannattaa harkita syvemmin, loppujen lopuksi jokainen aika on paras sen ajan ihmisille

                              

                                       Rival out !